Wie zijn wij

Ten Events is opgericht in 2007 door Marco ten Berge. We zijn actief in de business-to-business-evenementenbranche. Het betreft uiteenlopende evenementen van 10 tot 8000 genodigden. Ten Events bestaat uit een team van twee vaste medewerkers. Voorts worden bij evenementen talloze freelancers ingezet die ruime ervaring hebben in de branche en bij verschillende projecten hun waarde toevoegen.

 

Ten Events koppelt enthousiasme aan zakelijkheid, deskundigheid en creativiteit. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, om zo gezamenlijk het optimale resultaat te kunnen behalen. Onze manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, snel kunnen schakelen en denken in oplossingen en kansen. Dit verwachten we ook van onze toeleveranciers. Bij Ten Events doen we altijd wat we beloven en daar kunt u ons altijd op aanspreken. Afspraak is afspraak!

 

Ten Events in beeld

Marco ten Berge – Eigenaar Ten Events

 

In 1996 begonnen in het evenementenvak bij de Rabobank waar hij lokaal en landelijk o.a. het jubileumfeest ‘100 jaar Rabobank midden in de samenleving’ mocht produceren. In 2002 verhuisd naar aRTi Producties in Rotterdam. Hier heeft Marco zich beziggehouden als (uitvoerend) producent en salesmanager met zeer uiteenlopende evenementen binnen de zakelijke markt. In 2007 achtte hij de tijd rijp om zijn eigen weg te gaan en werd Ten Events in de markt gezet.


 

Anette Tijssen – Parttime Sales Ten Events

 

Anette is vanaf de eerste dag betrokken bij Ten Events in een sales functie. Zij houdt zich daarnaast bezig met new business en is verantwoordelijk voor de administratie. Wisselt het drukke bestaan bij Ten Events af met een parttime baan bij de KLM. Redigeert verder alle creatieve voorstellen die bij de klant terecht komen en is bij uitvoeringen van de verschillende projecten aanwezig als aanspreekpunt tussen klant en Ten Events.