« Terug naar overzicht

Unique


Wat?
Feest na fusie met Content

 

Locatie
Ocean Diva te Huizen

 

Aantal gasten
600

 

Doelgroep
Alle medewerkers van Unique

 

Onze opdracht
Organiseer samen met een interne projectgroep van Unique uitzendburo en evenement waarbij het voltallige personeel ‘in beweging’ komt.

 

Onze invulling
Met de Ocean Diva als locatie, maakte Ten Events, samen met een interne projectgroep van Unique, optimaal gebruik van het thema dat uitzender Unique de komende jaren zal gebruiken:‘Unique beweegt je’.Na de fusie tussen Content en Unique moest er voor het personeel iets gebeuren. Een geweldig feest met een nieuwe campagne dus, kijkt evenementenbureau Ten Events terug naar de opdracht.

 

Afwisseling en beweging
Unique wilde graag een feest in ‘divasfeer’, dus dat kon Ten Events op de Ocean Diva prima tot zijn recht laten komen. De grote zaal werd gebruikt als epicentrum, waar een flashmob startte nadat iedereen binnen was. Het gehele directieteam begon met dansen op het nummer ‘Keep on moving’, waarna het voltallige personeel volgde. ‘De avond ging naadloos over in stampende beats met een DJ. Wipneus en Pim zorgden voor afwisseling in de muziek. Ook de hapjes, verzorgd door Cuisine on Tour, pasten in het thema en werden op rollerskates uitgeserveerd aan de gasten. Alles en iedereen in beweging dus’.

 

Divalicious
In de andere ruimtes kwamen ook de no-dansers aan hun trekken. De dames en heren van de haar- en nagelstudio zorgden ervoor dat alle 600 gasten er super ‘divalicious’ uitzagen. Verderop in een fotostudio werd het personeelsblad ‘Unicum’ gelanceerd met de eerste nieuwsfeiten en foto’s die op het feest gemaakt werden. Per 1 november is de fusie een feit. ‘Al het personeel van Unique kan na dit feest volop in beweging komen én blijven om haar klanten optimaal te bedienen.’
«    |    »