« Terug naar overzicht

Start People


Wat?
Kick-Off 2011

 

Locatie
Vredenburg Leidsche Rijn Utrecht

 

Aantal gasten
1200

 

Doelgroep
Alle medewerkers van Start People

 

Onze opdracht
Organiseer een Kick-Off, in Vredenburg Leidsche Rijn, die de voorgaande edities gaat overtreffen. Goed, beter, best! Elk jaar trapt Start People het jaar af met een Kick-Off waarbij, later op de avond tijdens de awarduitreiking, de incentive-winnaars bekend worden gemaakt. De Kick-Off moest dit jaar een ‘Start’ zijn voor de nieuw uit te zetten strategie.

 

Onze invulling
De rode draad die de werkgroep van Start People met Ten Events had gekozen was: kom in beweging en laat zien dat je de beste bent. Dit kwam onder meer tot uiting in een forum discussie op het podium met een directie die zichzelf kwetsbaar durfde op te stellen, beloftes deed en duidelijk was naar haar medewerkers. Veel vragen, die uit het publiek werden gesteld, kwamen aan de orde. Zorgen, uitdagingen en gevoel-van-trots-momenten werden in drie forumrondes uitvoerig behandeld. De ‘Stars’ van 2010 werden beloond met een reis naar Praag!

 

Het programma werd, net als vorig jaar, spetterend afgesloten door de musicale entert®ainer en alleskunner Richard de Hoop. Dit tot blijdschap van alle aanwezigen. Muziek verbindt mensen en dat bleek wel weer op deze avond waar 1200 medewerkers van Start People spontaan een enthousiaste flashmob lieten zien en Vredenburg uit zijn voegen barstte. Na dit officiële programma kon er nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Video
«    |    »