« Terug naar overzicht

Start People


Wat?
Kick-Off voor het jaar 2010

 

Locatie
Vredenburg Leidsche Rijn Utrecht

 

Aantal gasten
1150

 

Doelgroep
Alle medewerkers van Start People

 

Onze opdracht
Organiseer een sobere Kick Off, in Vredenburg Leidsche Rijn, die aangeeft dat de uitzendbranche zich in een uitdagende periode begeeft. Elk jaar trapt Start People het jaar af met een Kick Off waarbij, later op de avond tijdens de award uitreiking, de incentive winnaars bekend worden gemaakt. Naast de soberheid dient deze kick-off ook een bijdrage te leveren aan het vergroten van het ’trots-gevoel’; het gevoel trots te zijn om bij deze organisatie te mogen werken en daarnaast het succesvol samenwerken.

 

Onze invulling
De rode draad die Ten Events hierbij had gekozen was: succesvol samenwerken. De doelstelling, het belonen van de medewerkers van Start People met daarbij fun en het ontmoeten en leren kennen van de collega’s stond hierbij centraal. Echter lag hierbij ook de nadruk op ‘soberheid’. We leven in een tijd van uitdagingen en dus werd er niet uitgepakt met allerlei luxe. Back to basics in de aankleding, presentaties en catering was het credo. Eerst was het tijd voor het serieuze gedeelte van de avond. Tussendoor was er de gelegenheid om nog een broodje te nuttigen en na de pauze werden de winnaars van de awards bekend gemaakt.
Het programma werd spetterend afgesloten door Richard de Hoop die door middel van muziek een aantal zaken met betrekking tot Start People doornam. Veel hilariteit en fun bij de aanwezige gasten was het gevolg. Na dit officiële programma kon er nagepraat worden onder het genot van een drankje.
«    |    »