« Terug naar overzicht

ASA Student BV


Wat?
Incentive ter ere van het 40-jarig bestaan

 

Locatie
Beachclub Bloomingdale/Centerparcs/The Spot

 

Aantal gasten
150

 

Doelgroep
Alle medewerkers van ASA

 

Opdracht
ASA wenste op spetterende wijze haar 40-jarig bestaan te vieren. Voor zowel de medewerkers van ASA Student Uitzendbureau, ASA Campus en ASA Career moest er een swingend en sportief weekend worden georganiseerd op een hippe locatie. Speerpunt van het weekend: de ASA Fabulous 40 Party!

 

Onze invulling
De meest hippe strandtent van Nederland toverden we om in een intieme locatie voor de gasten van ASA: let’s go Bloomingdale! De gasten sliepen in vakantiehuisjes vlakbij het strand en ontvingen een hippe fiets waarmee ze onder meer de tocht naar Bloomingdale konden maken.
‘Roddelfotografen’ wachtten de ‘vips’ van ASA ’s avonds op aan rode loper. De voltallige directie presenteerde vervolgens een spectaculaire dance-act, waarna de buffetten geopend werden. Dj Frank Ee bezorgde het publiek een wervelende dance party. Ten slotte op de fiets terug naar het huisje en de volgende dag weer volop aan de bak voor een potje golfsurfen, standup paddle, catamaran zeilen of beachvolleybal bij The Spot in Zandvoort. Een weekend dat we nog graag 40 keer overdoen!
«    |    »